2012. március 26., hétfő

Ríva

Most azt kellene írni, hoyg a wamp milyen volt, s fogom is, de azért a mai nap híre mégiscsak a Rakonczay Gábor, aki szépen tette a dolgát, beevezett a kikötőbe, majd felhívta a feleségét, hogy ő akkor megvan, jól van. Egy kicsit libabőrös is vagyok, meg egy kicsit sírdogálok is ezen, hát ilyen dolgok, micsoda dolgok ezek!

8 megjegyzés:

  1. Régi csoporttársukként mi is végigizgultuk-könnyeztük az utat a megérkezésig... elképesztő pár, minden nap lehetne és kellene is tőlük tanulni.

    VálaszTörlés
  2. akkor ti ismeritek is, hát,mi ma n agyon odavagyunk, micsoda emberek, micsoda lelkierő, micsoda teljesítmények!

    VálaszTörlés
  3. Én is most hallottam a híradóban, hát szinte megkönnyeztem, és nagy örömmel töltött el, sőt büszkeséggel, hogy a honfitársuk vagyok, pedig szinte semmit sem tudok róluk, de le a kalappal, itt is gratulálok.

    VálaszTörlés
  4. hú!! szóhoz sem jutok, annyira örülök!

    be kell vallanom, a magam földhözragadt módján elképzelni sem tudtam, hogy a feleség még miben reménykedik... hihetetlen érzés lehetett, mikor éjjel felvette a telefont :)))))

    VálaszTörlés
  5. óh,hátén pityergek időnként, én már nem reméltem semmit, a felséget sajnáltam, h kapaszkodik valamibe, ami már nincs is, makacsul
    erre tessék,
    hát tudjátok,lányok, ez nekem nagy példa most,mindkét ember teljesítménye,
    nagyon nagy.
    megyek,pityergek egy kicsit
    még.

    VálaszTörlés
  6. Én is megkönnyeztem.
    Szégyellhetjük magunkat mind, akik feladtuk, akik már sajnálkoztunk, a feleség meg nem adta fel, tudta, végig tudta, és dacolt velünk.

    VálaszTörlés
  7. Az hiszem minden jó lélek fellélegzett most, megvan! Jó volt reggel hallani, hogy előkerült, és elismerés, hogy egyes-egyedül a viharos tengeren...Megcsinálta! Fantasztikus!

    VálaszTörlés
  8. az a helyzet, hoyg én annyira betoji vagyok, hogy ha csak úgy előkerült volna, akkor is megőrültem volna az örömtől, az, hoyg átkelt az óceánon,már csak egy bónusz.már csak, aha. :))

    VálaszTörlés